Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 07

„Audi“ ruošia staigmeną savaitgalio „Pikes Peak“ lenktynėms

„Pikes Peak International Hill Climb“ lenktynės jau turėjo būti įvykusios, tačiau dėl šalia trasos, arba tiesiog kelio, įsiplieskusių gaisrų, jos buvo atidėtos iki rugpjūčio 12 d. Šis laikas jau atėjo, lenktynės prasideda. Ir „Audi“ joms ruošia siurprizą.
„Audi RS5“
„Audi RS5“ / Gamintojo nuotr.

Šis paveikslėlis buvo paviešintas „Audi“ „Facebook“ puslapyje. Su prierašu: „Norėdami pažymėti mūsų praeities rekordus, mes jums paruošėme staigmeną.“

Apie ką jie kalba? Mes patikrinome „Pikes Peak“ lenktynių dalyvius ir radome penkis „Audi“ automobilius: 1983 m. „Audi Quattro“, kurį vairuos Davidas Hacklas, du 2001 m. „Audi A4“, 1991 m. „Quattro Coupe“ ir 2000-ųjų S4. Sutikite, nei viena iš jų nėra panaši į nuotraukose matomą RS5.

Taigi, apie kokią staigmeną kalba vokiečiai? Nesitikėkite šios informacijos gauti iš jų pačių. Nepasitvirtino gandas, kad prie starto linijos stos pats Walteris Rorhlis. Praėjo jau 25 metai, kai jis „Audi S1“ automobiliu į šį kalną užkopė per 10 min. 47 sek. Daugumą šių sekundžių jis važiavo „skersas“.

Daug šansų atskleisti šiai paslapčiai iki savaitgalio neturime. Tačiau mes manome, kad nuotraukoje matomas RS5 – speciali „Pikes Peak“ automobilio versija su keliais lipdukais ir gal keliomis arklio galiomis galingesniu varikliu.

VIDEO: Audi Sport Quattro S1 - Pikes Peak

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius