Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2011 06 16

Automobilio nuoma – per „Facebook” tinklą

Įsibėgėjant vasaros sezonui, didėjant turistų srautui bei intensyvesniam judėjimui skirtingose šalyse, keliautojus ir poilsiautojus aptarnaujančios bendrovės ieško būdų, kaip supaprastinti teikiamas paslaugas ir padaryti jas kuo patogesnes vartotojams.
„Avis“ automobilių nuoma
„Avis“ automobilių nuoma / „Avis“ nuotr.
Temos: 1 Nuoma

Viena didžiausių automobilių nuomos kompanijų pasaulyje „Avis“ suteikia galimybę rezervuoti automobilį nuomai populiariausiame socialiniame tinkle „Facebook“. Pirmoji tokia rezervacijos sistema jau veikia ir „Avis Lietuva“ atstovybės minėto tinklo profilyje.

„Kadangi nuolat rūpinamės ir vartotojų poreikiais, rezervacijos sistemą „Facebook“ tinkle nutarėme diegti būtent vasaros sezonui, kai mobilumas žmonėms labiausiai aktualus. Manau, jog visi atostogaujantys įvertins galimybę bet kuriame pasaulio taške paprastai rezervuoti automobilį naudodamiesi socialiniu tinklu, kurį nuolat lanko“, – teigė „Avis Lietuva“ vadovė Daiva Kryžanovskienė.

Rezervacijos sistema leis užsakyti automobilį kliento pageidaujamoje vietoje, pasirinktu laiku, taip pat pažymėti automobilio grąžinimą pasirinktoje nuomos stotyje.

5 000 atstovybių pasaulyje turinti kompanija socialiniame tinkle leis susipažinti su nuomos sąlygomis pageidaujamoje šalyje, keisti ar atšaukti rezervaciją be papildomų mokesčių ir užsakyti papildomas paslaugas (pvz. vaikišką kėdutę mašinoje, navigacinę sistemą ir t.t.). Bus galima naudotis ir lojalumo kortele bei išsirinkti pageidaujamą automobilio kategoriją.

Milijonus aktyvių vartotojų turintis socialinis tinklas „Facebook“ tapo svarbia priemone ne tik žmonių visame pasaulyje komunikacijai, bet ir naudingų paslaugų, informacijos teikimo šaltiniu. „Natūralu, jog stengiamės išnaudoti šiuolaikines komunikacijos priemones, kurias naudodami „Avis“ kompanijos klientai daug paprasčiau išsinuomos automobilį bet kurioje šalyje“, – sakė rezervacijos sistemą įdiegusios bendrovės „Seopaslaugos.lt“ projektų vadovas Simonas Ramanauskas.

„Avis“ kompanija veikia 166 šalyse. Kasmet Europoje ji nuperka iki 200 tūkst. naujų automobilių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius