Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 31

Automobilių gamintojai, kalbantys užuolankomis, pateiks staigmenų

Artėjant parodoms, kaip ir įprasta, gamintojai patys nutekina dalį nuotraukų arba suteikia mažai informacijos apie naujus modelius, išlaikydami intrigą.
„Audi“
„Audi“ / Gamintojų nuotr.
Gamintojų nuotr./„Subaru“
Gamintojų nuotr./„Subaru“

Tarptautinėje Niujorko parodoje „Subaru“ gamintojai pristatys „Impreza“ su dideliu galiniu aptaku. Iš paskutinių modelių jis buvo dingęs, tačiau japonai pateikia drąsų šūkį: „Aptakas grįžo!“

Į Leipcigo automobilių parodą „Audi“ atveš atnaujintą TT kupė bei rodsterio variantą ir pateikia nuotrauką, kurioje vos matyti TT bruožai.

Iš BMW koncerno pasklido informacija apie skandalingą 6-ąją seriją. Skandalingą, nes daugelis bandė pateikti futuristinį dizainą, atseit iš gamyklos pavogtas nuotraukas. Patys gamintojai apie naują 6-ąją seriją nutyli, tik paminėjo, kad tai bus tikras superautomobilis, įkvėptas „Vision Efficient Dynamics“. Be to, BMW atstovas pridūrė,  kompanija jau kuria ir naujų variklių gamą, tarp kurių bus pirmas 3 сilindrų variklis!

Gamintojų nuotr./„Ferrari 599 GTO“
Gamintojų nuotr./„Ferrari 599 GTO“

Italai tikina, kad „Ferrari 599 GTO“ nuotraukos buvo nutekintos, nors kalbama, jog tai rinkodaros triukas siekiant pritraukti turtingų pirkėjų, kurie trokšta pirmi viską sužinoti. Beje, pasirodžius nuotraukoms paaiškėjo ir kaina – 319 495 eurų.

Naujojo sedano eskizą pateikė ir „Volkswagen“ gamintojai. Jie pranešė, kad naujasis sedanas kainuos nuo 10 tūkst. eurų, o oficialus pristatymas laukia birželio mėnesį.

Gamintojų nuotr./„Volkswagen“
Gamintojų nuotr./„Volkswagen“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius