Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 25

„Bentley“ prisijungs prie keturių durų kupė gamintojų klubo

Vienas žinomiausių britų automobilių gamintojų „Bentley“ kuria keturių durų kupė, praneša „Car Magazine“. Prabangus kupė konkuruotų su analogus jau keletą metų turinčiais vokiečiais: „BMW M6 Gran Coupe“, „Mercedes-Benz CLS 63 AMG“ ar „Audi S7“.
„Bentley Continental Flying Spur“
„Bentley Continental Flying Spur“ / „Bentley“ nuotr.

Naujasis „Bentley“ pasauliui turėtų būti parodytas 2018 metais. Britai dar nėra apsisprendę, ką darys su pavadinimu – ar naujasis turės visiškai atskirą vardą, ar bus priimtas į „Continental“ šeimą.

„Bentley“ atstovai teigia, kad keturduris kupė bus panašių išmatavimų kaip ir dvidurė „Continental GT“ versija – jo ilgis sieks apie 4,8 m. Kaina – nuo 125 iki 150 tūkst. eurų (431 – 517 tūkst. Lt). Skaičiai dideli, tačiau lyginant su kitais „Bentley“, keturduris kupė bus pigiausias šių britiškų automobilių gamoje.

Planuojama, kad naujojo „Bentley“ galinius (arba visus keturis) ratus suks V6 tipo „Porsche“ gamintas variklis, o prie pasirinkimų atsiras ir dyzelinė jėgainė.

Teigiama, kad britiški genai bus pritaikyti prie „Porsche MSB“ platformos, kurią pirma panaudos „Porsche Panamera“ 2015 m. Kadangi „Bentley“ ir „Porsche“ šiuo metu priklauso vienam kocernui – „Volkswagen“ – mainymasis platformomis ir varikliais yra kur kas paprastesnis nei anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius