Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 30

„Bentley“ ruošia sportinį konceptą

Žmonės „Bentley Continental GT“ vadina sportiniu automobiliu. Bet, sutikite, tai ne tiesa. Pasaulyje, kur yra „Lotus Exige“, „KTM X-Bow“ ar „Ferrari 458 Italia“ šis „Bentley“ yra per didelis, per sunkus ir lėtas trasoje. Taigi, britai pasiraitojo rankoves ir nusprendė mus visus nudžiuginti ne „pseudo“, o tikru sportiniu automobiliu.
Bentley ženkliukas
Bentley ženkliukas

„Bentley“ prabilo apie tai, kad Paryžiaus automobilių parodą atveš tikrai sportiško automobilio koncepciją. Kol kas nepranešami jokie techniniai duomenys, tačiau patvirtinta, kad automobilį išvysime rugsėjį vyksiančioje Paryžiaus automobilių parodoje. Kad ir kaip bebūtų, nuspėti ko reikia laukti sunku. Juk mes įpratę matyti didelius ir prabangius „Bentley“, kurie sveria kaip tanklaivis.

Tačiau panašu, kad „Volkswagen Group“ priklausantis automobilių gamintojas nusprendė bent koncepcijoje pristatyti ką nors kitokio. Paskutinį kartą tokį „Bentley“ mėginimą buvo galima išvysti 1999-iais, kai jie pristatė „Hunaudieres“ koncepciją. Tačiau po to buvo tyla ir „Bentley“ gamino tik milžiniškus „Continental GT“, „Continental Flying Spur“ ar „Arnage“, kurie, nors ir galingi, tačiau vandenyje grimztų greičiau nei Puntuko akmuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius