2010 10 07

BMW 1-osios serijos „M-Coupe“ apsilankė Paryžiuje, bet į parodą neužsuko

Paryžiaus parodoje šalia 6-osios serijos kupė koncepcinio automobilio, 5-osios serijos universalo ir X3 krosouverio tikrai trūko vieno modelio – 1-osios serijos „M-Coupe“. O jis buvo visai šalia...
Užmaskuotas 1-os serijos BMW Paryžiuje
Užmaskuotas 1-osios serijos BMW Paryžiuje / Gamintojo nuotr.

Bavarai turbūt nespėjo parodai parengti galingiausio 1-osios serijos modelio, bet jį vis dėlto atsivežė į Paryžių. Uždengę skraistėmis, įvairiose Paryžiaus vietose jį nufotografavo. BMW tikrai mus erzina. Tikėkimės, automobilis bus vertas dar iki premjeros jam skiriamo dėmesio.

Iš nepridengtų automobilio vietų didesnių naujovių nematyti. Matosi oro paėmimo angos, išmetimo sistemos antgaliai, ratlankiai. Mūsų nuomone, gamybai parengto automobilio žibintai bus kitokie, o ne dabartiniai juodi.

Beje, teko girdėti, kad BMW planuoja pagaminti tik 2 700 šio modelio egzempliorių, o dažomi jie bus viena iš trijų spalvų: balta, juoda ar oranžine. Taip pat neketinama montuoti automatinės transmisijos.

Jau rašėme, bet norime priminti, koks variklis suks šį M. Tai turėtų būti 3 litrų šešių cilindrų apie 350 AG variklis. Tai turbūt geriausias BMW eilėje išdėstytų šešių cilindrų motoras.

 

VIDEO: BMW 1 Series M Coupé. Step 1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius