-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 27

BMW M4 ir 2 serija jau mato šviesą tunelio gale

„Auto Express“ žurnalistai iš Didžiosios Britanijos teigia, kad rugpjūčio 18-ąją vyksiančiame „Pebble Beach Concours d‘Elegance“ reginyje BMW parodys koncepcinį M4.
4 serijos BMW su „M Performance“ paketu
4 serijos BMW su „M Performance“ paketu / BMW nuotr.
Temos: 2 BMW BMW M serija

Teigiama, kad serijinę versiją kartu su serijiniu M3 sedanu vokiečiai oficialiai pristatys sausio mėnesį, Detroito automobilių parodoje.

Šioje tarptautinėje Šiaurės Amerikos parodoje BMW parodys ir 4 serijos kabrioletą bei kitą ilgai laukiamą naujieną – 2 serijos kupė modelį.

Negana to, BMW grupės produktų bei planavimo skyriaus viceprezidentas, Klausas Froehlichas britams atskleidė, jog M4 turės apie 80 procentų 435i su „M Performance“ paketu pademonstruotų bruožų.

Galingiausias 4 serijos kupė turėtų būti gerokai lengvesnis už įprastus „ketvirtukus“. Minėtas BMW atstovas taip pat paneigė visus gandus apie visų varančiųjų ratų važiuoklę M4 modeliuose. „Tokios važiuoklės M serijos automobiliams būtų pernelyg sunkios“, – teigė jis.

Paklaustas apie 2-ąją seriją vokietis atskleidė, kad M235i versija bus pati galingiausia gamoje. Jis pridūrė, kad M2 modelio planuose kol kas nėra.

„M235i bus tolimas 2002ti modelio giminaitis. Šis automobilis Niurburgringo trasoje bus neabejotinai greitesnis už BMW 1M. Pastarasis modelis pasižymėjo pernelyg aštriu, sunkokai nuspėjamu elgesiu – 2 serija su ilgesniu atstumu tarp ašių bei geresnėmis proporcijomis valdysis padoriau“, – sakė Klausas Froehlichas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius