Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 05

BMW parodos stendas virs lenktynių žiedu

Šių metų rugsėjo mėn. įvyksiančios Frankfurto (Vokietija) tarptautinės automobilių parodos lankytojai turėtų nepraeiti pro BMW stendą, nes gamintojas ruošia ypatingą siurprizą – kelių šimtų metrų ilgio lenktynių žiedą, kuriame bus pristatomi naujausi modeliai.
BMW parodos stendas virs lenktynių žiedu
BMW parodos stendas virs lenktynių žiedu / Gamintojo nuotr.
Bavarai pristatys tokias naujienas kaip „Vision EfficientDynamics“ turbodyzelinę hibridinę koncepciją, mažąjį visureigių šeimos narį X1, taip pat „ActiveHybrid 7” ir „ActiveHybrid X6” hibridus bei „5 Gran Turismo“. Spėjama, jog gali būti pristatyti ir du M serijos modeliai. Dar viena staigmena – pirmą kartą viename stende pristatomi ne tik BMW, bet ir MINI bei „Rolls-Royce“ automobiliai. Visi minėtieji prekiniai ženklai, įskaitant BMW M serijos modelius, priklauso „BMW Group“. Thomas Muderlakas, atsakingas už „BMW Group“ parodos stendo koncepciją, pareiškė, jog tokie renginiai yra svarbi kompanijos komunikacijos, skirtos klientams, dalis. Taip pat bavarų atstovai pabrėžė, kad modelių pristatymas sukurtame lenktynių žiede bus puiki galimybė lankytojams išvysti naujausius jų kūrinius ne tik stovinčius, bet ir važiuojančius ratu. Frankfurto tarptautinė automobilių paroda prasidės šių metų rugsėjo 17 d. ir truks iki 27 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius