Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 17

BMW paviešino šūsnį naujų 4 serijos nuotraukų

Geros žinios BMW markės fanams – vokiečiai atskleidė, kiek šie automobiliai kainuos kai kuriose šalyse. O kartu su šiomis naujienomis internete pasklido ir krūva naujų nuotraukų bei papildomos informacijos apie ilgai laukiamą 3 serijos kupė pakaitalą.
4 serijos BMW
4 serijos BMW / BMW nuotr.
Temos: 1 BMW

Teigiama, kad 4 serija turės 50 mm ilgesnį atstumą tarp ašių nei dabartiniai 3 serijos kupė (E92) modeliai. „Ketvirtukas“ taip pat bus 26 mm ilgesnis, o ratų vėžės priekyje bei gale bus atitinkamai 45 mm ir 81 mm platesnės.

4 serija už E92 modelį bus 16 mm žemesnis. Gamintojas teigia, kad nauji sprendimai pakabos ir kitų esminių mechaninių mazgų projektavime leido sukurti automobilį su itin žemu svorio centru – žemiausiu dabartinėje BMW gamoje.

BMW nuotr./4 serijos BMW
BMW nuotr./4 serijos BMW

Tai leidžia tikėti, kad 4 serija turės aštresnį charakterį ei 3 serijos modeliai. Negana to, naujiesiems kupė modeliams vokiečiai patobulino spyruokles, amortizatorius, pakeitė ratų išvirtimo kampus. Teigiama, jog „M Sport“ versijos turės kiek standesnę pakabą, tuo tarpu prisitaikančius „Adaptive M“ pakabos elementus gamintojas sumontuos bet kuriame modelyje, to pareikalavus automobilio pirkėjui. Žinoma, už papildomą kainą.

Serijinis 4 serijos BMW nėra toks iš koto verčiantis automobilis, kokį pamatė šių metų Detroito parodos lankytojai – būtent šioje parodoje buvo pristatyta koncepcinė versija.

BMW nuotr./4 serijos BMW
BMW nuotr./4 serijos BMW

Automobilių pirkėjams bus siūloma įsigyti ir daugybę įvairių privalumų. 4 serijos BMW papildomos įrangos sąraše bus tokie privalumai, kaip aktyvi kruizo kontrolė, automatinė automobilio statymo sistema, kitų vairuotojų neakinančios ilgosios šviesos, tačiau baziniai modeliai, už 3 seriją kainuosiantys maždaug 10-12 tūkst. Lt daugiau, pasižymės pakankamai gausia standartine įranga.

BMW atstovai Lietuvoje GAZAS.LT kolektyvui teigė, neturintys šio modelio kainoraščio, tačiau preliminarią 4 serijos kainą galima nuspėti pagal kainas kitose valstybėse. Štai, Didžiojoje Britanijoje baziniai 4 serijos modeliai kainuos nuo 28  tūkst. svarų (apie 113,6 tūkst. Lt).

BMW nuotr./4 serijos BMW
BMW nuotr./4 serijos BMW

Vadovaujantis faktu, kad 4 serija bus 10-12 tūkst. Lt brangesnė už analogišką F30 (3 serijos sedaną), galima spėti, kad 420i Lietuvoje kainuos apie 124-126 tūkst. Lt. Vokiečiai teigia, jog 4 serija pagal savo kainą bus konkurencinga su „Audi A5“ kupė modeliais, kurie šiuo metu kainuoja nuo 123 tūkst. Lt.

Visgi, BMW atstovybė patvirtino, kad pirmieji 4 serijos modeliai mūsų pardavimų salonus pasieks jau šių metų rugsėjo gale arba spalio pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius