Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 22

BMW pristato sportines BMW X5 M ir BMW X6 M versijas

„BMW Group“ pirmą kartą istorije savo sportinių automobilių M segmentą perkelia į BMW X visureigių klasę – jau lapkritį pasaulyje debiutuoja galingi modeliai BMW X5 M ir BMW X6 M. Gamintojų teigimu, naujas šių dviejų BMW filosofijų derinys atveria naujų standartų galimybę.
Jau lapkričio mėn. pasaulyje debiutuoja galingas BMW X6 M modelis.
Jau lapkritį pasaulyje debiutuoja galingas BMW X6 M modelis. / Organizatorių nuotr.

„Galime drąsiai teigti, kad BMW koncernui pavyko tai, kas anksčiau daugeliui turbūt atrodė neįmanoma – sportiškumą suderinti su visureigio galia. Esame tikri, kad pasirodę Lietuvoje jie ne tik nustebins, bet ir gerokai pranoks BMW gerbėjų lūkesčius“, – teigia oficialios BMW atstovės Lietuvoje „Krasta Auto” vadovė Asta Bagdonavičienė.

Abu modeliai turės naujus dviejų turbinų 4,4 l tūrio V8 variklius, kurie leis pasiekti net 555 AG esant 6000 aps./min. Toks automobilio galingumas 100 km/val. greitį leis pasiekti vos per 4,5 sekundės. BMW X5 M ir BMW X6 M taip pat bus komplektuojami su automatine 6 pavarų M tipo dėže, kuri užtikrins tolygų automobilio judėjimą įsibėgėjant.

Organizatorių nuotr./Jau lapkričio mėn. pasaulyje debiutuoja galingas BMW X5 M modelis.
Organizatorių nuotr./Jau lapkritį pasaulyje debiutuoja galingas BMW X5 M modelis.

Naujieji visais keturiais ratais varomi BMW modeliai nuo pirmtakių skirsis BMW M segmento dizaino linijos ypatumais. Bendri dizaino elementai išduoda dinamiško vairavimo galimybes, o interjero prabanga puikiai dera prie kėbulo dizaino, būdingo BMW M segmento automobiliams. Specialiai šiems modeliams suprojektuota kėbulo konstrukcija leis užtikrinti maksimalų keleivių saugumą.

Ne mažiau nei vairavimo dinamika įspūdingai atrodo BMW X5 bei BMW X6 M ekologiškumo parametrai – „BMW Efficient Dynamics“ technologija užtikrina, kad pagal kenksmingų išmetamųjų dujų kiekį šie modeliai atitinka EU5 ekologiškumo standartus: CO2 emisija yra 325 g/km, o vidutinės degalų sąnaudos šimtui kilometrų tesiekia 13,9 l.

Planuojama, kad Lietuvoje BMW X5 M ir BMW X6 M pasirodys jau lapkričio mėnesį. BMW X5 M kaina prasidės nuo 288,3 tūkst. litų, o BMW X6 M – nuo 294 tūkst. litų.

Nuo 1993 m. UAB „Krasta Auto“ yra oficialus BMW ir MINI automobilių atstovas Lietuvoje. Bendrovė užsiima naujų ir naudotų automobilių BMW bei MINI prekyba, teikia visas techninės priežiūros paslaugas. „Krasta Auto“ turi oficialias atstovybes bei techninės priežiūros servisus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Marijampolėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius