-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 31

BMW ruošiasi pardavinėti automobilius internete

„Bloomberg“ praneša, kad BMW savo elektra varomus automobilius ruošiasi pardavinėti internete. Kitąmet turintys pasirodyti BMW i3 elektromobilis ir i8 hibridas, bus pirmieji automobiliai, kuriuos naujieji savininkai galės įsigyti internete.
BMW i3 koncepcija
BMW i3 koncepcija / Gamintojo nuotr.

Tokia pardavimų sistema turi vieną didelį pliusą. Pirkdami automobilį internetu, pirkėjai galės sutaupyti nuo 5 iki 7 procentų, nes automobilių gamintojui reikės mažesnių kaštų jį pristatant. Taip pirkėjai išvengia automobilių salonų ir juose paliekamų pinigų už aptarnavimą.

Kita vertus, yra ir viena didelė, dar neišspręsta problema. Kol kas gamintojas nežino, kaip reikės automobilį pristatyti pirkėjui. BMW dar nesusitarė su savo pardavimų atstovais, todėl nežinia, kaip automobilis pasieks naujuosius šeimininkus.

Tenka paminėti ir tai, kad tokią sistemą bandė naudoti ir „Ford“ bei „General Motors“. Deja, jiems nieko nepavyko ir šią programą teko nutraukti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius