-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 24

Buvę „General Motors“ darbuotojai skelbia streiką

Nei kąsnio į burną – taip protestuoja buvę „General Motors“ darbuotojai. Tokiam žingsniui jie pasiryžo po to, kai buvo atleisti iš darbo dėl pablogėjusios sveikatos. Kur jūs, žmogaus teisių gynėjai!?
„General Motors“ būstinė
„General Motors“ būstinė / Gamintojo nuotr.

Ši bado akcija vyksta jau tris savaites. Buvę „General Motors“ darbuotojai tokių veiksmų ėmėsi po to, kai buvo atleisti iš darbo. Kaip sako jie patys, pablogėjus jų sveikatai, darbdavys juos atleido užuot padėjęs pasveikti ir toliau tęsti darbą. Blogiausia tai, kad akcijos dalyviai teigia, kad sveikatos sutrikimus jiems sukėlė darbas „General Motors“ gamykloje. Buvo patirti įvairūs sužeidimai, kurių gydymas kainavo nemažas sumas.

Deja, bet po to kai darbuotojai susižeidė, „General Motors“ jiems ne tik nepadėjo pasveikti, tačiau atleido iš darbo. Darbuotojai turėjo gydytis už savo lėšas ir išleido daug pinigų. Protestuodami jie reikalauja, kad „General Motors“ kompensuotų gydymo išlaidas ir padėtų surasti naują darbą. Protestuotojai teigia, kad bet kokiu atveju jie yra pasiruošę mirti iš bado.

Tuo tarpu „General Motors“ pareiškė, kad veikia pagal įstatymus, juos gerbia ir jiems nenusižengia. Taip pat, koncernas skelbia, kad niekada nedarė nieko blogo, kad pakenktų savo darbuotojų sveikatai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius