-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 08

„Chevrolet Aveo RS“ koncepcija – žadintuvas segmentui

Detroito (JAV) automobilių parodoje „General Motors“ pristatys naują agresyvų nedidelę hečbeką – „Chevrolet Aveo RS“ koncepciją. Gamintojas šį kūrinį vadina žadintuvu mažų automobilių segmentui.
„Chevrolet Aveo RS“ koncepcija – žadintuvas segmentui
„Chevrolet Aveo RS“ koncepcija – žadintuvas segmentui / Gamintojo nuotr.
Sportiškas „Chevrolet Aveo RS“ atrodo kur kas stilingiau, dinamiškiau ir agresyviau nei dabartinis šio modelio variantas, parduodamas ir Lietuvoje. Koncepcija, atrodo, tarsi varžte veržiasi į priekį ir yra pasiruošusi tolimam šuoliui. Viduje „Chevrolet Aveo RS“ primena šio gamintojo aukštesnės klasės modelius „Cruze“ ir „Equinox“, o taip pat ir mažesnįjį „Spark“. Sprendžiant pagal koncepcijos salono išbaigimo lygį, modelis greitis turėtų tapti serijiniu ir pradėti riedėti nuo gamyklos konvejerio. Karštasis hečbekas varomas 1,4 l 4 cilindrų variklio, pasiekiančio 138 AG galią ir maksimalų 200 Nm sukimo momentą. Galia didžiuliams 19 colių ratams perduodama per 6 pavarų mechaninę greičių dėžę. „Chevrolet Aveo RS“ koncepcija demonstruojama, kaip turėtų atrodyti naujos kartos „Aveo“ modelis, greičiausiai pasirodysiantis 2011 m. Jis turėtų stoti į kovą su „Volkswagen Polo“, „Honda Jazz“, „Toyota Yaris“ ir gausybe kitų modelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius