-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 01

„Chevrolet“ stumiasi į kompaktinių automobilių zoną

„Chevrolet Cruze“ su savo nauju modeliu prisideda prie populiariausios šiuo metu pasaulyje automobilių klasės – kompaktinių hečbekų. Tačiau kol kas atrodo, kad konkuruoti jis galės tik stiliumi ir kaina, kuri dar nepaskelbta.
„Chevrolet Cruze“
„Chevrolet Cruze“ / Gamintojo nuotr.

Ši rinka yra ypač užkišta – kone kiekvienas gamintojas turi kompaktinių mašinų klasės modelį („Honda Civic“, „Volkswagen Golf“, „Ford Focus“ ir kt.), tad dar vienas naujas konkurentas neturėtų labai sujudinti senesnių šios klasės automobilių gigantų.

Nors pats „Cruze“ žada būti konkurencingas,  naudos tą pačią platformą kaip „Opel Astra“, bus galima pasirinkti iš daug variklio variantų, iš kurių galingiausias – 161 AG dviejų litrų turbodyzelinis agregatas su šešių pavarų mechanine transmisija.

„Chevrolet“ teigia, kad naujasis penkiaduris hečbekas nubrėš naują liniją universalumo srityje – „Cruze“ bagažinės talpa siekia beveik 400 litrų. Na, šis parametras nėra labai įspūdingas, nes, pavyzdžiui, naujausio „Volkswagen Golf“ bagažinėje telpa apie 420, o „Mazda 3“ – net 480 litrų.

Šis hečbekas – vienas iš keturių gamyklos išleidžiamų mašinų šiemet, o pats „Chevrolet Cruze“ viešai bus parodytas kovo mėnesį Ženevos automobilių parodoje. Prekiauti modeliu vasarą bus pradėta Didžiojoje Britanijoje.

VIDEO: Chevrolet Cruze hatchback production version - 2011 Geneva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius