Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 10 12

„Citroen Survolt“ – kaip meno kūrinys

„Citroen Survolt“ koncepcinis automobilis sulaukia ypač daug ir žurnalistų, ir pačių gamintojų dėmesio. Antradienį jis vėl grįžta į naujienų puslapius – šį kartą kaip meno kūrinys.
„Citroen Survolt“ padailintas Francoise Nielly
„Citroen Survolt“ padailintas Francoise Nielly / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Citroen“

Įsibėgėjus Paryžiaus automobilių parodai „Citroen“ pristatė išdailintą „Survolt“. Šio dažymo autorė –  Francoise Nielly. Kaip nurodo savo tinklalapyje, ji gyvena vaizdinių pasaulyje.

Techniškai tai tas pats „Survolt“. Štai ką mes apie jį rašėme prieš pusę metų:

Prancūzai 2008 metais parodė savo futuristinį konceptą „GTbySitroen“, o 2009 metais nustebino koncepciniu automobiliu „Revolte“. Visi buvo įdomaus dizaino ir sulaukė nemažai dėmesio. Ženevos parodoje „Citroen“ sulauks ne mažiau dėmesio pristatydamas elektromobilį „Survolt“.
 

Į konceptą „Revolte“ labai panašus naujasis „Survolt“ yra ilgesnis, sportiškesnis ir išties žavus. Akys iš karto užkliūva už futuristinio dizaino. Komentatoriams bus sunku rasti panašumų su kitų gamintojų automobiliais.

Koncepcinio automobilio ilgis – 3,85 m, plotis – 1,87 m o aukštis – 1,20 m. Palyginti su „GtbyCitroen“ (4,96 x 2,08 x 1,09m), naujasis „Survolt“ yra trumpesnis. Elektrinis variklis pasieks 270 AG ir bus varomas užpakaliniais ratais. Elementai įmontuoti beveik po visu automobilio dugnu.

Daugiau duomenų gamintojai nepateikia, nes patys nežino, ar jų kūrinys išties išvys dienos šviesą. Vis dėlto užsimenama, kad tikriausiai bus išleista nedidelė serija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius