Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 23

„Citroen“ vysto DS modelių seriją

„Citroen" atskleidė savo aukštesnės klasės DS modelių serijos vystymo planus. DS3 turėtume išvysti jau šiemet, o DS4 ir DS5 premjera žadama 2011 m.
„Citroen“ vysto DS modelių seriją
„Citroen“ vysto DS modelių seriją / Gamintojo nuotr.
Triduris mažylis „Citroen DS3", kuriamas anksčiau pristatytos „DS Inside" koncepcijos pagrindu, bus pristatytas rugsėjį Frankfurto (Vokietija) automobilių parodoje. Automobilis bus gaminamas ant rudenį taip pat pasirodysiančio naujojo C3 bazės, tačiau, gamintojų teigimu, ženkliai skirsis nuo šio įprasto modelio. „Citroen DS4", kaip jau aišku iš vardo, bus susijęs su C4. Įvairiapusės paskirties automobilis, nedidelis kupė ir visureigio hibridas kuriamas kaip pagrindą naudojant 2005 m. pristatytą „C-Sportloung" koncepciją. GT automobiliu moderniems laikams gamintojų pristatomas modelis turėtų konkuruoti su „Peugeot 3008" ir „Nissan Qashqai". Kupė ir visureigio bruožų turės ir stambesnis „Citroen DS5", kuris bus gaminamas naudojant C5 bazę. Pagal nuotraukoje matomą „Hypnos" koncepciją kuriamas modelis turėtų tapti pigesne BMW X6 automobilio alternatyva. Šiame prancūzų kūrinyje turėtų būti įdiegta dyzelinio ir elektros variklių hibridinė sistema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius