-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 20

Dar vienas „Chrysler“ su „Lancia“ vardu – naujausias „Voyager“

Devintojo dešimtmečio pabaigoje „Chrysler“ sukūrė naują automobilių „veislę“, pristatydami „Voyager“ vienatūrį. Nuo šio modelio debiuto 1988 metais, gamintojas visame pasaulyje pardavė net 13 mln. šių modelių.
„Lancia Voyager“
„Lancia Voyager“ / Gamintojo nuotr.

Vakar (spalio 19-ąją) oficialiai į gatves išriedėjo naujausios kartos „Voyager“, tačiau šis modelis bus gaminamas po „Lancia“ sparnu. Italų koncernui susijungus su „Chrysler“, jie pasidalino kai kuriais savo projektais.

Šis vienatūris yra 5,21 m. ilgio, beveik 2 metrų pločio bei 1,75 m. aukščio. Pagal savo matmenis bei išplanavimą, šis automobilis yra vienas iš pačių erdviausių savo kategorijoje. Jame komfortiškai įsitaisys net 7 žmonės, o puiki „Stow ‘n Go” sistema leis greitai ir nesunkiai išimti paskutinę sėdynių eilę bei suteiks milžiniškai daug erdvės, kurią galės išnaudoti net ir labai stambių gabaritų krovinys.

„Lancia“ akcentuoja, jog automobilio viduje vairuotoją bei keleivius pasitiks jauki, itališka atmosfera, taigi naujajame „Voyager“ visi jausis, kaip namie. Vienatūrio salonas aprūpintas daugybe privalumų, tarp jų yra ir „Nappa“ oda padengti apmušalai bei du 9 colių įstrižainės skystųjų kristalų ekranai, per kuriuos bus galima klausytis muzikos, žiūrėti filmus bei žaisti žaidimus.

Pasak gamintojo, „Lancia Voyager“ turi labai gerą pakabą, kuri ne tik suteikia idealų važiavimo komfortą, bet ir neleidžia kėbului smarkiai svyruoti posūkiuose.

Šių modelių pirkėjai galės rinktis „Voyager“ su 2,8 litro dyzeliniais varikliais (163 AG) bei galingesnes, 3,6 litro variklius turinčias versijas (283 AG).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius