Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 09 09

Debiutavo „Ford Mondeo“ universalas

Jau kiek anksčiau matėme oficialiai pristatytą „Mondeo“ sedaną. Dabar galime išvysti ir šio modelio universalą, kuris pristatomas išskirtinai europiečiams.
„Ford Mondeo“ universalas
„Ford Mondeo“ universalas / Gamintojo nuotr.

Nepaisant to, kad „Ford“ nori vis daugiau automobilių gaminti ant viso pasaulio rinkoms skirtų platformų, tačiau jie vis tiek išskiria europiečius nuo amerikiečių. Pavyzdžiui identiškas Europos rinkai skirto „Mondeo“ klonas Amerikoje vadinasi „Fusion“. Tačiau amerikiečiai kol kas gaus tik sedaną, tuo tarpu išskirtinai europiečiams, pristatytas universalas.

Kadangi tai universalas, jis, žinoma, orientuotas į šeimas su vaikais. Bagažinė tikrai praktiškesnė ir didesnė nei sedano, o tai leis sudėti, pavyzdžiui, vaiko vežimėlį. Stilistiškai, universalas labai panašus į sedaną. Tokia pati priekinė dalis, gale taip pat tokie pat žibintai. Tik stogas ilgesnis ir gale du papildomi langai. Tačiau iš tikrųjų, vaizdas visai neblogas ir automobilis nebaidys praeivių.

Po variklio dangčiu taip pat šiokios tokios inovacijos. Viena jų, tai 1,0 l benzininis „EcoBoost“ variklis. Taip pat pasirodys ir hibridinė versija. Toks „Mondeo“ turės 2,0 l benzininį ir, dar neskelbiama kokį, elektrinį variklį. Tačiau pradžioje, hibridinė pavara bus siūloma tik sedanui. Tai bus pirmasis „Ford“ hibridas, parduodamas Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius