Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 24

Devyniolikmečio amerikiečio mašina skrido ir subyrėjo į tris gabalus (video)

Šimto mylių per valandą (apie 160 km per valandą) greičiu lėkusio jauno amerikiečio automobilis subyrėjo į gabalus trenkęsis į viaduko atramą. Kraupią avariją užfiksavo policijos automobilyje įmontuota vaizdo kamera.
Po akimirkos automobilis rėžėsi į betoninę viaduko atramą.
Po akimirkos automobilis rėžėsi į betoninę viaduko atramą. / Kadras iš „YouTube“

Avarija įvyko pirmadienį Ohajo valstijoje, 675-ajame greitkelyje. Devyniolikmečio Brennano S.Edeno, gyvenančio Meisone, vairuojama mašina, lenkdama greitkeliu važiavusį policijos automobilį, iš pradžių išvažiavo į skiriamąją juostą, tada kliudė betoninį atitvarą, pakilo į orą ir milžinišku greičiu rėžėsi į betoninę viaduko atramą, praneša WDTN.com.

Smūgis buvo toks stiprus, kad B.S.Edeno automobilis subyrėjo į tris gabalus, o vairuotojas buvo išmestas iš nuolaužų ir nukrito ant kelio.

„Jis išvažiavo į kelkraštį, tada užvažiavo ant žolės, kliudė atitvarą, pakilo į orą, tada mašina trenkėsi į viaduko atramą ir tikra to žodžio prasme sprogo į tris dalis“, – sakė avarijos liudininkas Markas Riley.

Pasak policijos pareigūnų, B.S.Edenas po kraupios avarijos liko sąmoningas ir buvo nuskraidintas į ligoninę sraigtasparniu. Pasak medikų, jo būklė kritinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius