-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 09

Duris atvėrė naujas „Lamborghini“ prototipų centras

„Lamborghini“ vadovai nukirpo Italijos vėliavos spalvų juostą ir taip atidarė naują kompanijos prototipų centrą. Jame bus kuriami patys inovatyviausi kompanijos automobiliai. Vadovai teigia, kad vienas kitas galės būti pasiūlytas patiems turtingiausiems pirkėjams.
„Lamborghini“ prototipų centras
„Lamborghini“ prototipų centras / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Lamborghini

Dviejų aukštų pastatas Italijoje turi patį aukščiausią aplinkosaugos reitingą – „Class A“. Tai reiškia, kad į aplinką iš jo nepateks nė vienas gramas CO2 ar kitokių dujų. Tai pasiekti jiems pavyko naudojant modernius sprendimus ir ant stogo sumontavus eilę saulės baterijų.

Kodėl du aukštai? Paprasta – pirmame aukšte automobiliai bus kuriami, o antrame – gaminami. Čia bus sumontuota maža konvejerio linija, ant kurios galės būti gaminami automobiliai, tokie kaip „Sesto elemento“.

Šis centras papildys „Lamborghini“ valdomų centrų skaičių – italai jau turi specialų anglies pluošto tobulinimo centrą, kurio pagamintos medžiagos naudojamos minėtame „Sesto Elemento“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius