Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 23

„Fiat“ stendas Ženevoje paskelbtas kūrybiškiausiu

Kovo 4–14 d. vykusioje tarptautinėje Ženevos automobilių parodoje „Fiat Automobiles” stendas už savo originalų dizainą bei inovatyvią vaizdinės informacijos pateikimo koncepciją įvertintas „2010 m. kūrybiškumo” apdovanojimu.
„Fiat“ stendas Ženevoje
„Fiat“ stendas Ženevoje / „Pro Group“ nuotr.

Vertinant pretendentus šiam, jau septintus metus teikiamam, apdovanojimui, buvo atsižvelgiama į stendo dizaino kūrybiškumą bei inovatyvumą, ypatingą svarbą teikiant praktiškumui bei gebėjimui patraukti parodos lankytojų dėmesį.

Komisijos teigimu, nors techniškai ir nesudėtingas, tačiau sumanus „Fiat Automobiles“ stendas geriausiai atitiko šiuos reikalavimus, nes italų automobilių gamintojas, išnaudojo progą ir vaizdinę informaciją stendo sienelėje pateikė inovatyviai, nepaisydamas nusistovėjusių klasikinių schemų.

„Fiat Automobiles“ stendas parodos lankytojus pakvietė į spalvingą bei žaismingą vaikystės pasaulį: ryški vaivorykštė nusidriekė ne vien stendo sienomis, bet ir jo grindimis, sudarydama tiltelius ir spalvotas saleles. Kaip teigia vertinimo komisija, bendras vaizdas buvo labai atraktyvus ir patraukdavo dėmesį net iš tolo.

Komisija taip pat pabrėžė ir tai, jog „Fiat Automobiles” Ženevos automobilių parodoje kasmet stengiasi išsiskirti iš kitų automobilių prekinių ženklų ir yra labiausiai verti šio apdovanojimo.

UAB „Autobrava“ yra įgaliotoji „Alfa Romeo“ ir „Fiat“ atstovė Lietuvoje. Įmonė užsiima prekyba naujais „Fiat“, „Fiat Professional“ ir „Alfa Romeo“ automobiliais, jų remontu bei prekyba atsarginėmis dalimis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius