Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 19

„FlexFix“ – unikalus dviračių laikiklis „Opel“ automobiliams

Pradėjus šviesti saulutei ir atšilus orams milijonai dviratininkų pradeda važinėjimo sezoną. Važinėjimas dviračiu, teikia netik malonumą, bet ir naudingas sveikatai - stiprina širdį ir raumenis, gerina medžiagų apykaitą bei nekenkia sąnariams.
"FlexFix" dviračių laikiklis
"FlexFix" dviračių laikiklis / Gamintojo nuotr.

Norint vežtis dviratį kartu į kelionę, kyla dviračio transportavimo nepatogumų. Todėl naujoji novatoriška „Opel“ dviračių gabenimo sistema „FlexFix“ yra puikus problemos sprendimas. Šį galiniame buferyje integruotą ir itin stabilų bei saugų laikiklį galima užsisakyti „Corsa“, „Astra“, „Meriva“ ir „Antara“ modeliams.

Unikali ir kompaktiška sistema, beveik nematomai pasislepia galiniame buferyje, taip išspręsdama dviračių laikiklio tvirtinimo bei nuėmimo klausimus. Dar vienas šio laikiklio pliusas – jis įmontuotas automobilio apačioje, arti žemės, tad komplikuotas dviračio kėlimas ant stogo tapo atgyvena.

Gamintojo nuotr./
Gamintojo nuotr./"FlexFix" dviračių laikiklis

Stuburo ir nugaros ekspertas iš „Aktion Gesunder Rucken e.V." ( Stuburo ir nugaros problemų bei prevencijos institutas) pabrėžė pastarąjį faktorių tuo metu, kai „Meriva" buvo apdovanota prestižiniu šio instituto įsteigtu prizu, už visapusišką automobilio ergonomikos koncepciją. „Meriva“ tapo pirmuoju serijinės gamybos automobiliu pasaulyje, kuriam pavyko gauti šį pripažinimą.

„Opel FlexFix“ laikiklio konstrukcijoje panaudota daug inovacijų, patentuotų sprendimų ir sprendimų, kurie yra užregistruoti, patentui gauti. Integruotas laikiklis išsitraukia iš galinio buferio lyg stalčius ir yra atrakinamas svirtimi, kuri yra ant bagažinės krašto. Sistemos konstrukcija leidžia laikiklį ištraukti nenaudojant jokių papildomų įrankių net tuomet, kai bagažinė yra pilna. „FlexFix“ laikikliu galima gabenti du dviračius, kurių rėmo dydis yra nuo 46 cm iki 71 cm, o svoris gali siekti iki 40 kg. Važiuojant atbuline pavara, įsijungia akustinis signalas, esantis ant laikiklio.

„FlexFix“ laikiklį įsigijo beveik 60 tūkst. „Opel“ klientų, iš kurių 40 tūkst. turi „Corsa“ modelį. Po „Meriva“ pristatymo 2010 m. birželio mėnesį, „Opel" kompanijai su „FlexFix“ laikikliu pavyko parduoti 6700 automobilių.

Lietuvoje „FlexFix“ laikiklio kaina ne itin didelė – 1841 litų „Corsa“ modeliui, 2192 litų - „Meriva“, 2195 litų – „Astra“ bei 2319 litų „Antara“ modeliui. Iki šių metų pabaigos „Opel“ žada pristatyti dar du modelius, kuriuose galima bus montuoti „FlexFix“ dviračių laikiklius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius