Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 07 29

„Ford“ atšaukia jau kelis sykius atšauktus „Escape“ modelius

Net ir sunku suskaičiuoti, kiek kartų teko skelbti apie „Ford Escape“ atšaukimus. Štai, pranešame apie dar vieną. Keisčiausia, kad atšaukiami tie patys automobiliai, kurie kartą jau buvo atšaukti ir remontuoti.
Ford Escape
Ford Escape / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Ford

Atšaukiami 485 tūkst. „Ford Escape“, kurie buvo pagaminti 2001-2004-iais metais. Visi automobiliai turi 3,0 l V6 variklius, o gedimas susijęs su pastovaus greičio palaikymo sistema. Gali sutrikti pastovaus greičio palaikymo sistema ir netikėtai didinti automobilio greitį. Šį gedimą sukelia pastovaus greičio palaikymo sistemos kabelis, kuris užstringa už akseleratoriaus troso. Automobiliai jau buvo du kartus atšaukti dėl šios problemos, tačiau kiekvienas remontas sukeldavo po naują gedimą.

Tai pakankamai rimtas gedimas. Jis turi nekokią statistiką – Amerikoje užfiksuoti 99 atvejai, kuomet buvo užfiksuotas šis gedimas. Dėl jo įvyko 19 avarijų ir buvo užfiksuoti 9 sužalojimai. Liūdniausia tai, kad dėl šio gedimo žuvo 17 metų jaunuolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius