-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 02

„Ford Mustang Shelby GT500“ – dar stipresnis smūgis

Jau greitai prasidėsiančioje Detroito (JAV) automobilių parodoje „Ford” pristatys galingiausią neseniai kiek atnaujintos „Mustang” šeimos narį – „Shelby GT500″.
„Ford Mustang Shelby GT500“
„Ford Mustang Shelby GT500“

Pranešama, jog automobilis nuo šiol bus apginkluotas patobulintu 5,4 l V8 varikliu su kompresoriumi. Motoro galia dabar sieks 540 AG, o sukimo momentas - 690 Nm. Vis dėlto, variklis tikrai turės ką veikti – mašina sveria daugiau nei 1 750 kg.

Palyginti su įprastu „Mustang”,Shelby GT500″ pasižymi agresyvesne kėbulo apdaila. Ypač tai matoma automobilio priekyje – radiatoriaus grotelės, priekinis bamperis, kapotas. Gale galima išvysti difuzoriaus imitaciją, tačiau šis modelis, gamintojo teigimu, išties turi daugiau prispaudžiamosios jėgos nei įprastas.

„Ford Mustang Shebly GT500″ sportinėmis juostomis papuoštas ne tik iš išorės, bet ir viduje - jos atkartotos ant odinių vairuotojo ir keleivio sėdynių. Automobilio interjeras atrodo išbaigtas, jame naudojamos juoda, balta ir sidabrinė spalvos.

Prekyba šiuo modeliu JAV bus pradėta jau pavasarį.

Daugiau autonaujienų – www.gazas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius