Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 20

„Ford“ naujos kartos „Fusion“ pristatys Indijoje

Sausį prasidedančios vienuoliktosios automobilių parodos „Auto Expo 2012” lankytojai Naujajame Delyje, Indijoje turės galimybę pirmą kartą išvysti koncerno „Ford“ „EcoSport“ studiją – naujos kartos kompaktišką miesto visureigį, Europoje žinomą „Fusion“ vardu. Parodoje tikimasi sulaukti 1,4 mln. lankytojų, kurie ir bus pirmieji išvydę „Ford“ besivystančioms rinkoms skirtas naujienas.
„Ford Fusion“ užuomina
„Ford Fusion“ užuomina / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Ford

Naujos kartos „Fusion“ modeliui parodoje teks garbingiausioji vieta interaktyviame „Ford“ stende, kuris užims 1400 kv. m. Šiemet „Ford“ Delyje akcentuoja visapusišką saugumą ir kokybę, taip pat ketina nustebinti 3D teatru, interaktyviu vairavimo žaidimu ir gyvo garso pasirodymais.

„EcoSport/Fusion“ yra naujausias globalusis „Ford“ modelis, sukurtas pagal „One Ford“ produktų plėtros strategiją. Šis automobilis turėtų padėti gamintojui išplėsti užimamą rinkos dalį greitai augančiose šalyse, tarp kurių yra ir Indija. Tai antrasis iš aštuonių naujų modelių, kuriais „Ford“ ketina pradėti prekiauti Indijoje iki šio dešimtmečio vidurio.

„Ford“ „Auto Expo 2012“ taip pat pristatys „Figo“, atnaujintą „Fiesta“, „Ford Classic“ bei „Ford Endeavour“ modelius.

Nuo praėjusių metų kovo, kai rinkoms buvo pristatytas „Ford Figo“, iki dabar jau parduota apie 130 tūkst. šio modelio automobilių. Per šį laiką „Figo“ tapo daugiausia apdovanotu automobiliu Indijoje ir pelnė rinkos pripažinimą už gerą kokybės ir kainos santykį. Indijoje gaminamas „Figo“ eksportuojamas į beveik 30 šalių.         

Naująjį „Ford Fiesta“ keturių durų sedaną taip pat bus galima apžiūrėti Naujojo Delio parodoje, jau netrukus jis pasirodys rinkoje su „PowerShift“ automatine pavarų dėže. Palyginti su tradicine keturių greičių automatine pavarų dėže, naujoji „PowerShift“ leidžia net iki 9 proc. sumažinti degalų suvartojimą, priklausomai nuo automobilio modelio. 

Parodoje „Ford“ ketina pasiūlyti lankytojams virtualiai pasivažinėti savo naujaisiais modeliais dideliame LED ekrane. Judesius fiksuojančios kameros pagalba keli žmonės iš karto galės valdyti keliu riedantį automobilį, ekrane pasirodys nuorodos, į kurią pusę – dešinę ar kairę pasilenkti pagal rodomo kelio posūkius. Šio žaidimo nuotraukas ketinama skelbti „Ford“ Facebook profilyje.  

„Figo“ teatre „Ford“ stende bus galima žiūrėti filmą sėdint automobilyje, kuris bus rodomas plazminiame televizoriuje priešais priekinį stiklą.  Kitame 3D ekrane „Ford“ inžinieriai pristatys, kaip modeliuojami, kuriami ir konstruojami „Ford“ automobiliai. „Ford“ stende lankytojams žada pasiūlyti ir galimybę paliesti medžiagas, iš kurių gaminami jų automobiliai, taip pat pristatys savo aplinkosaugos įsipareigojimus, kurie taip pat leidžia sumažinti automobilio eksploatavimo išlaidas.

Paroda „Auto Expo 2012“ Naujajame Delyje startuoja sausio 7 d. ir veiks iki sausio 11 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius