Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 01

Frankfurte – BMW ekologiška sportinė koncepcija

Rugsėjį vyksiančioje Frankfurto (Vokietija) automobilių parodoje BMW pristatys ekologiško sportinio automobilio koncepciją, pavadintą „EfficientDynamics Vision“.
Frankfurte – BMW ekologiška sportinė koncepcija
Frankfurte – BMW ekologiška sportinė koncepcija / Gamintojo nuotr.
Gamintojo teigimu, draugiška aplinkai bus ne tik šios mašinos varomoji grandinė, bet ir išvaizda bei gamybai naudojamos medžiagos. Naujasis BMW kūrinys, kompanijos tvirtinimu, pademonstruos aiškią Bavarijos automobilių gamintojo pasirinktą kryptį ateities modeliams. Daugiau informacijos apie būsimąją koncepciją nebuvo pateikta, tačiau manoma, kad automobilis bus pagamintas iš aliuminio, o galbūt turės ir iš dalies medžiaginį kėbulą, kaip BMW GINA. Neatmetama galimybė, kad mašina bus besikeičiančių formų, taip užtikrinant maksimalų aerodinaminį efektyvumą. Koncepcija turėtų būti varoma hibridinės sistemos arba vien elektra. „BMW EfficientDynamics Vision“ išvaizda lieka mįsle. Viliamasi, kad automobilis turės BMW M1 koncepcijos arba BMW GINA, matomo nuotraukoje, bruožų, tačiau gali būti, kad išvysime visiškai naują šio gamintojo dizaino kryptį. Be ekologiškos sportinės koncepcijos, BMW Frankfurte pristatys ir gamybai paruoštas 7-osios ir X6 serijų hibridines versijas, „BMW 5 Gran Turismo“ bei BMW X1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius