Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 10 26

Galingiausias sedanas pasaulyje: „Brabus SV12 R Biturbo 800“

Vienas geriausiai žinomų „Mercedes-Benz“ tobulintojų „Brabus“ praneša, kad sukūrė patį galingiausią sedaną planetoje - „SV12 R Biturbo 800“.
Galingiausias sedanas pasaulyje: „Brabus SV12 R Biturbo 800“
Galingiausias sedanas pasaulyje: „Brabus SV12 R Biturbo 800“ / Gamintojo nuotr.

Galima sakyti, „Brabus“ pakeitė ir automobilio charakterį - iš ramios biznio mašinos, kompanijos kūrinys tapo tikru kelių ereliu.

Darbas prasidėjo nuo gamyklinio „Mercedes-Benz S600“ sedano. Vokiečiai jo dvylikos cilindrų 5,5 darbinio tūrio variklį modifikavo kone visą. Galia sukilo, kaip ir sufleruoja pavadinimas, beveik iki 800 AG. Tiksliai - 788 AG. Dar labiau stebina sukimo momentas - nors variklis pasiekia net 1417 Nm, elektronika jį riboja iki 1098 Nm.

Iki 100 km/h šis didelis sedanas įsibėgėja vos per 3,8 sek, o per 10,9 sek pasiekia magiškus 200 km/h! Maksimalus jo greitis - elektronikos apribotas 350 km/h!

Su šia galia susitvarkyti patobulinti ir kiti komponentai. Visa pakaba sustiprinta ir pažeminta. Penkių pavarų automatinė greičių dėžė sustiprinta, o papildomi aerodinaminiai elementai pagerina prispaudžiamąją galią.

„Brabus“ praneša, kad automobilio saloną įrengs pagal pirkėjo pageidavimus. Gaila, bet vokiečiai automobilio kainos nepraneša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius