Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 01 19

Galvos skausmas – kur rasti inžinierių?

Detroito automobilių paroda „Continental Automotive Systems“ komunikacijos viceprezidentei Kathrynai Blackwell yra ne tik vieta apžiūrėti ir išanalizuoti naujus ir atnaujintus modelius. Vienas iš tikslų – ieškoti potencialių darbuotojų.
Automobilių paroda Detroite
Automobilių paroda Detroite / AFP/„Scanpix“ nuotr.

K. Blackwell tikino, kad ketina plėsti darbuotojų gretas, o automobilių paroda – puiki proga pasidairyti galimų kandidatų, ypač į inžinierių pozicijas. „Continental“ paskelbė ieškantys žmonių į 150 laisvų darbo vietų.

2009 metų krizė paliko ryškų antspaudą tokioms automobilių pramonės įmonėms kaip „Continental“. Patyrę inžinieriai paliko arba buvo privesti palikti savo darbovietes dėl nepalankiai susiklosčiusios ekonominės situacijos.

„Continental“ įvardijo ir priežastis, kodėl inžinieriai mieliau renkasi kitas sritis – mat 8 ar 10 metų patirtį turintys inžinieriai yra savo srities žinovai ir visuomet ieško pelningesnių nišų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius