-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 17

„Gibbs“ pristatys dvi naujas amfibijas

Jeigu savęs kartais paklausiate, kada jūsų automobilis išmoks skraidyti, atsiminkite, kad tie prietaisai, kurie moka daryti „viską“, paprastai nė vienos funkcijos neatlieka gerai.
„Gibbs“ amfibija
„Gibbs“ amfibija

Tą patį galima pasakyti ir apie automobilius-amfibijas. Tai transporto priemonės, kurios sukurtos važiuoti keliu (arba bekele) ir plaukti vandeniu. Istorija parodė, kad jeigu jums reikia valties, geriau pirkti valtį, o jei sunkvežimio – pirkite sunkvežimį.

„Gibbs Amphibians“ tikslas – pakeisti šį požiūrį, pristatant 2 naujas transporto priemones „Phibian“ ir „Humdinga“. Abi amfibijos gali važiuoti keliu normaliu greičiu, o ant vandens pasiekti 50 kilometrų per valandą greitį.

„Phibian“ turi 500 AG turbodyzelinį variklį. Amfibija pasirinktinai gali būti varoma visais 4 arba 2 ratais. Joje telpa 15 keleivių.

„Humdinga“ yra šiek tiek trumpesnė ir lengvesnė. Ši amfibija turi 350 AG V8 variklį ir galėtų vežti bei plukdyti 7 žmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius