-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 28

Už 288 km/h ir kitus nusikaltimus – 9 metai kalėjimo

Benas Westwoodas yra 33 metų Didžiosios Britanijos gyventojas, kuris už grotų turės praleisti devynerius metus. Ir tai ne tik dėl viršyto greičio, bet ir dėl priežasties, kodėl jis taip darė.
Nuo policijos bėgantis Audi RS5
Nuo policijos bėgantis Audi RS5

Nuo praėjusių metų rugpjūčio iki šių metų sausio šis žmogus padarė net šešiolika nusikaltimų. Jis nuteistas už vagystes ir pavojingą vairavimą. Iš savo vagystės vietos jis sprukdavo galingu „Audi RS5“ automobiliu, kuris taip pat yra vogtas. Šis automobilis buvo užfiksuotas sprunkantis iš nusikaltimų vietų net šešiolika kartų

Bėgdamas nuo policijos, jis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, o jo vairuojamas automobilis skriejo net 288 km/h. Tačiau vieną dieną jo siautėjimas baigėsi. Policija jį sulaukė šių metų sausio 13 dieną. Apvogęs degalinę jis mėgino bėgti automobiliu, tačiau maždaug po 100 kilometrų bėgimo jis sustojo, iššoko iš automobilio ir su savo keleiviu pasileido bėgti. Bet čia jam sekėsi ne itin gerai ir policija jį sučiupo.

Jis nuteistas 9 metų laisvės atėmimo bausme, be to, jam ketveriems metams bus atimtas ir vairuotojo pažymėjimas. Tiesa, kalėjime jo turbūt neprireiks.

VIDEO: Fastest getaway driver clocked at 180mph in modified Audi RS5

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius