-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 08

„Honda“ atšaukia 820 tūkst. „Civic“ ir „Pilot“ automobilių

Japonijos automobilių gamintojas „Honda“ dėl priekinių žibintų problemų atšaukia net 80 tūkst. „Civic“ ir „Pilot“ automobilių. Atšaukiami gana seni – dešimties metų senumo automobiliai.
Honda Civic
Honda Civic / Gamintojo nuotr.

Kiek anksčiau, „Honda“ jau atšaukė 554 tūkst. „CR-V“ ir „Pilot“ modelių dėl priekinių žibintų problemų. Šį kartą, atšaukiami „Civic“, kurie pagaminti 2002–2003 metais, taip pat ir „Pilot“, pagaminti 2004–2005 metais. Dėl atšaukimo ir vėl kalti priekiniai žibintai. Tiksliau, juose esantys elektros laidai.

Kaip teigia gamintojas, dėl prastos kokybės elektros laidų, priekiniai žibintai gali tiesiog išsijungti. Tikriausiai nereikia sakyti, kaip tai gali būti nemalonu važiuojant naktį. Tačiau „Honda“ imasi spręsti problemą ir kviečia vairuotojus apsilankyti autorizuotame servise, kur remontas bus atliekamas nemokamai. Taip pat skelbiama, kad kol kas neužfiksuota jokia avarija, galėjusi kilti dėl šio gedimo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius