Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 29

„Honda Civic“ žengia didelį žingsnį į priekį

„Honda“ žada išleisti naująjį „Civic“, tačiau bene svarbiausias šio įvykio akcentas – smarkiai pagerinta šio modelio važiavimo kokybė.
Po maskuotėmis slepiasi naujas „Honda Civic“
Po maskuotėmis slepiasi naujas „Honda Civic“ / Gamintojo nuotr.

Teigiama, jog hečbekas miesto į gatves turėtų išriedėti 2012-ųjų pradžioje, tačiau oficialus naujojo „Civic“ debiutas numatomas rugsėjo mėnesį vyksiančioje Frankfurto automobilių parodoje. Gamintojas teigia, jog devintosios kartos „Honda Civic“ pademonstruos geriausią savo klasėje salono erdvumą ir stebinančiai pagerintą kokybę bei komfortą.

2006-aisiais debiutavęs dabartinis „Civic“, sulaukė itin daug kritikos dėl prastos važiavimo kokybės. Nors ir pagrindiniai šio modelio konkurentai savo modelių gale naudoja ištobulintas daugiasvirtes pakabas, „Honda“ liko ištikima atnaujintai galinei pakabai su torsionine sija.

Vienas iš naujojo „Civic“ projekto vadovų, Mitsuru Kariya teigia, jog kėbulo standumas smarkiai pagerėjo, o patobulinta torsioninė sija suteiks šiam modeliui daugiau stabilumo esant didesniam greičiui. Ne gana to, tokie inžinieriniai sprendimai leido sutaupyti daug erdvės automobilio viduje, o tai šioje klasės yra labai svarbu.

Naujajame „Honda“ taip pat bus sumontuotos naujoviškos įvorės, kurios, pasak specialistų, turėtų pagerinti automobilio valdomumą bei važiavimo kokybę.

Šiuo metu Japonijoje, koncernas intensyviai dirba prie naujo 1,6 litro turbodyzelinio variklio. Manoma, jog „Civic“ variklių gamoje bus ir atnaujinti bei šiek tiek ekonomiškesni 1,4 litro ir 1,8 litro agregatai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius