Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 01

„Honda CR-Z“ koncepcija – gamyklos durys atviros

„Honda CR-Z“ koncepcijos atnaujinta versija bus pristatytą šių metų Tokijo (Japonija) tarptautinėje automobilių parodoje. Negana to, gamintojas pranešė, jog koncepcinio modelio pagrindu jau kitais metais bus pradėta serijinė hibrido gamyba.
„Honda CR-Z“ koncepcija – gamyklos durys atviros
„Honda CR-Z“ koncepcija – gamyklos durys atviros / Gamintojo nuotr.
Mes pasakėme, kad tai bus tiesiog hibridinis automobilis? Dėmesio – tai bus sportinis hibridas. Nors CR-Z turi sąlyginai nedidelio, 1,5 l darbinio tūrio, keturių cilindrų benzininį variklį, tačiau gamintojas žada ekonomišką ir sportišką važiavimą. Motoras bus sujungtas su „Integrated Motor Assist“ sistema ir 6 greičių mechanine pavarų dėže. Pirmoji CR-Z koncepcijos versija pasirodė dar 2007 m. ir nuo to laiko modelis įgavo naujesnes kėbulo formas – pakitusį variklio dangtį, priekinius žibintus, galinių durų rankenas bei didesnį galinį stiklą. Anot „Honda“ atstovų, gamyklinė CR-Z versija (pavadinimas gali kisti) Jungtinėje Karalystėje bus parduodama jau 2010 m. vasarą. Pranešama, kad tai bus pirmasis pasaulyje sportinis hibridas su benzininiu varikliu ir 6 greičių mechanine pavarų dėže. Japonų nupieštas ateities paveikslas tiesiog tviska gražiomis spalvomis, tačiau mes nerimaujame, kad būsimas modelis nesulauktų panašaus verdikto, kokį „Top Gear“ laidos vedėjas Jeremy Clarksonas suteikė hibridiniam „Honda Insight“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius