Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 15

Naujas išskirtinių automobilių gamintojas „Huet Brothers“ laukia klientų

Ši Olandijoje įsikūrusi, išskirtinių, pagal užsakymų gaminamų automobilių kompanija pranešė, kad jau laukia pirmųjų užsakovų. Jie galės rinktis iš „HB Coupe“ ir „HB Coupe Road Racer“ modelių.
Huet Brothers HB Coupe
Huet Brothers HB Coupe / Gamintojo nuotr.

Gamintojas tikina, kad pirmieji automobiliai pro gamyklos vartus išriedės jau 2014-iais. Po variklio dangčiu, vietoj anksčiau skelbto 3,0 l V6  variklio, bus montuojamas 2,0 l 170 arklio galių agregatas. Jis nuo 0 iki 100 km/h automobilius išjudins per mažiau nei 5 sekundes. Toks pasirinkimas pirkėjui kainuos nuo 234 tūkst. litų. Tačiau norintys dar daugiau galios ir dinamikos, galės užsisakyti versiją, kurią patobulins „Cosworth“. Po jų prisilietimo, variklis išspaus 255 arklio galias ir nuo 0 iki 100 km/h įsibėgės per mažiau nei 4 sekundes. Papildomi arkliai – papildomos išlaidos. Toks automobilis kainuos nuo 270 tūkst. litų.

Abu modeliai bus aprūpinti šešių pavarų mechaninėmis greičių dėžėmis. Daugiau skirtumų, išskyrus išvaizdą, jie neturės. Kaip teigia gamintojas, jie tikisi, kad per 2014-sius, į pasaulį išleis 40 automobilių. Taip pat jie norėtų patekti ir į Jungtinių Amerikos Valstijų ir Kanados rinką, kur jau yra potencialių klientų sąrašas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius