Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 02

„Hyundai“ ir KIA automobiliai netolimoje ateityje labiau išsiskirs iš minios

Anksčiau šių Pietų Korėjos kompanijų dizaino vadovo pareigas užėmęs, o neseniai kompanijų vadovu išrinktas Peteris Schreyeris atskleidė, kad per artimiausius dvejus ar trejus metus KIA ir „Hyundai“ automobiliai smarkiai pasikeis.
Koncepcinis „Hyundai HND-9“
Koncepcinis „Hyundai HND-9“ / „Hyundai“ nuotr.
Temos: 2 „Hyundai“ KIA
Gamintojo nuotr./Peteris Schreyeris
Gamintojo nuotr./Peteris Schreyeris

Stebinančią karjerą padaręs specialistas tiki, kad labiau išsiskirdami nuo „Volkswagen Golf“ ir „Audi A3“, korėjietiški automobiliai sulauks didesnės paklausos.

„Mums taip pat reikia ir tvirtesnio turinio – kažko, ko kiti gamintojai pasiūlyti negalėtų“, – teigė jis. „KIA turi tvirtą strategijos kryptį, todėl šiuo atveju daugiau reikės dirbti su „Hyundai“ automobilių evoliucija.“

Peteris Schreyeris pridūrė, kad „Hyundai“ automobilių dizainas taps dar išraiškingesnis, nors proporcijos liks panašios. „Hyundai“ modelių proporcijos yra geros, tačiau reikės padirbėti prie kėbulo linijų“, – teigė koncerno vadovas.

Vokietis akcentavo, jog visos geros šių korėjietiškų automobilių savybės bus paliktos. Juos domina tik išraiškingesnės formos. „Surinkimo kokybė, stilius bei priekinė „Hyundai“ automobilių dalis yra gera. Visgi turime sukurti naujas groteles, kurios dominuos kiekvieno šios markės modelio priekyje“, – sakė Peteris Schreyeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius