Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 20

„Hyundai-Kia“ taikosi į lyderių gretas

Ar kas nors prieš 10 metų galėjo patikėti, jog „Hyundai-Kia“ taikysis į lyderių gretas automobilių gamintojų rinkoje? Pietų korėjiečiai kryptingai siekė tikslo ir pirmąjį šių metų pusmetį pagal parduotų modelių kiekį aplenkė „Ford“ bei pakilo į ketvirtąją vietą.
„Hyundai-Kia“ taikosi į lyderių gretas
„Hyundai-Kia“ taikosi į lyderių gretas / Gamintojo nuotr.
Lyderio poziciją pagal pardavimus per pirmuosius šešis šių metų mėnesius užėmė „Toyota“, į gatves paleidę 3 564 105 automobilius. Antrojoje liko „General Motors“ su 3 552 722 vnt., trečiojoje – „Volkswagen“, pardavę 3 100 300 vnt. Ketvirtąją vietą užėmę „Hyundai-Kia“, realizavo 2 153 000 vnt. ir aplenkė „Ford“ su 2 145 000 vnt. Žvelgiant į pokyčius ir lyginant praėjusių metų pirmųjų šešių mėnesių rezultatus, mažiausią nuosmukį patyrė „Volkswagen“ – pardavimai smuko vos 5 proc. Iš dalies „Ford“ savo poziciją užleido dėl net 30 proc. nuosmukio. „Toyota“ ir „General Motors“ parduotų automobilių skaičiai sumažėjo atitinkamai 26 ir 21,8 proc. Panašu, jog „Hyundai-Kia“ ir toliau nežada sustoti, o ar jiems pavyks lyderių gretose pasiekti dar geresnių rezultatų, parodys laikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius