-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 03 10

Indų „Tata“ sieks įsigyti „Ferrari“ akcijų?

  Italų žurnalistų teigimu, indų kompanija „Tata", šiuo metu baigianti anksčiau „Ford" priklausiusių „Jaguar" ir „Land Rover" prekės ženklų įsigijimo procesą, artimiausioje ateityje norėtų įsigyti ir dalį „Ferrari" kompanijos akcijų.
Indų „Tata“ sieks įsigyti „Ferrari“ akcijų?
Indų „Tata“ sieks įsigyti „Ferrari“ akcijų? / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Ferrari
„Gyvenime turiu dvi aistras - automobilius ir lėktuvus. Visada svajojau būti naikintuvo pilotu. Ir galiu patvirtinti norą tapti „Ferrari" akcininku", - taip naujausiame savo numeryje Rataną Tata, „Tata Motors" valdybos pirmininką, cituoja italų „L'Espresso". Jau dabar „Tata" bendradarbiauja su italų koncernu „Fiat", valdančiu didžiąją dalį, 85 procentus, „Ferrari" akcijų. R. Tata, savo ruožtu, yra „Fiat" valdybos narys. Tiesa, derėtų pridurti, jog pasirodžius „L'Espresso" straipsniui, „Tata" išleido oficialų šios informacijos paneigimą. „Tata" norėtų patikslinti, kad (R. Tata - red. past.) pasisakymas buvo perteiktas netiksliai bei pateiktas be konteksto", - teigiama indų automobilių gamintojo pranešime. Priminsime, jog visai nesenai „Tata" pasaulį nustebino pristačiusi „Nano" - tikrą „Ferrari" prešingybę, pigiausią Žemėje automobilį, kainuosiantį vos apie 5 900 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius