Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 02 26

„Infiniti G37“ kels nerimą BMW ir „Lexus“

Ženevos (Šveicarija) automobilių parodoje japonai pristatys Europos rinkai skirtą „Infiniti G37" sedaną, tapsiantį rimtu konkurentu senojo žemyno prabangių kompaktiškų sedanų rinką besidalijantiems BMW 3 ir „Lexus IS" modeliams.
„Infiniti G37“ kels nerimą BMW ir „Lexus“
„Infiniti G37“ kels nerimą BMW ir „Lexus“ / Gamintojo nuotr.
JAV rinkai skirtas „Infiniti G35", vos pasirodęs prekyboje 2003 metais, iškart buvo apipiltas kritikų liaupsių ir imtas lyginti su legendiniu bavarų BMW 3. O palyginus, neretai pripažįstamas ir geresniu už šį puikiai pasaulyje žinomą modelį. Kaip ir G37 kupė, taip ir sedanas bus komplektuojamas su 3,7 l V6 motoru, pasiekiančiu 310 AG ir 350 Nm sukimo momentą. Galia bus perduodama 7 laipsnių automatine pavarų dėže su „Adaptive Shift Control" sistema arba, jei pirkėjas to pageidaus, 6 pavarų mechanine greičių dėže. „Four-Wheel Active Steer" sistemos dėka, visi „Infiniti G35" ratai vairuojamieji, o varomieji - galiniai. Pageidaujantys galės įsigyti šio automobilio versiją, vadinamą „G35x", su visų varomųjų ratų pavara. Tam bus panaudota tokia pati sistema, kaip ir kituose „Infiniti" modeliuose EX37 ar FX. Priminsime, jog „Infiniti" yra prabangių automobilių prekės ženklas, priklausantis japonų „Nissan" kompanijai. Iki šiol šio vardo mašinomis buvo prekiaujama tik Šiaurės Amerikoje, Artimuosiuose Rytuose, Pietų Korėjoje ir Taivane, tačiau nuo šių metų prekyba jais bus pradėta ir Europoje, Kinijoje, o vėliau - ir Japonijoje. Pirmieji „Infiniti" Europoje pristatomi modeliai, be sedano G37, yra kupė „G37 Coupe" ir sportinis visureigis EX37.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius