Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 03

„Infiniti“ su „Mercedes-Benz“ pagalba sieks įsitvirtinti prabangių automobilių rinkoje

Naujasis „Infiniti“ vadovas Johanas de Nysschenas Paryžiaus automobilių parodoje paskelbė, kad tiki, jog šiam gamintojui pakaks penkiolikos metų, kad šis vardas įsitvirtintų prabangių automobilių rinkoje.
„Infiniti JX“ krosouveris septyniems
„Infiniti JX“ krosouveris septyniems / Gamintojo nuotr.

Taip užtikrintai prabilta dėl to, jog „Renault-Nissan“ aljansui priklausantis „Infiniti“ tikisi gauti naudos iš bendradarbiavimo su „Daimler“. „Renault-Nissan“ ir „Daimler“ ruošiasi bendromis jėgomis kurti keturių cilindrų benzininius ir dyzelinius variklius, kuriuos naudos ir „Infiniti“. Kaip žinia, „Daimler“ koncernui priklauso prabangių automobilių gamintojas „Mercedes-Benz“. Būtent šio gamintojo patirtimi tikisi pasinaudoti ir „Infiniti“.

Taip pat „Infiniti“ turi planų kurti ir galingus sportinius automobilius. Viena tokio automobilio vizija buvo pristatyta kaip „Emerg_e“ koncepcija. Tačiau iškart buvo pranešta, kad šis automobilis nebus ruošiamas serijinei gamybai. Bet šis automobilis yra puikus pavyzdys to, kokia linkme žada eiti šis prabangių automobilių gamintojas ir kokias technologijas galime tikėtis išvysti serijiniame sportiniame „Infiniti“ automobilyje.

Paryžiaus automobilių parodos metu buvo prabilta ir apie tikslą padidinti pasaulinius „Infiniti“ pardavimus. Gamintojas skelbia, kad tikisi, jog metiniai pardavimai pasieks 500 tūkst. automobilių. Naujasis vadovas teigia, kad didelio skirtumo nėra, ar tas skaičius bus pasiektas 2015-iais ar 2018-iais, svarbu, kad tikslas būtų pasiektas. Vienas iš automobilių, kurie turėtų padėti didinti pardavimus, tai naujasis A klasės „Mercedes-Benz“, kuris bus gaminamas kartu su „Infiniti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius