Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti
2013 08 11

„Infiniti Q30“ – kandidatas į dar vieno naujo segmento pradininkus

Panašu, kad didelės permainos palietė ne tik „Infiniti“ automobilių vadinimo tendencijas, bet ir dizainą ar net kompanijos požiūrį. Frankfurte Japonijos kompanija ketina pristatyti visiškai naują Q30 automobilį bei dalinasi jo eskizu.
„Infiniti Q30“ eskizas
„Infiniti Q30“ eskizas / „Infiniti“ nuotr.

Vienas „Infiniti“ vadovų, Andy Palmeris atskleidė, kad Q30 sukurs naują nišą tarp „Audi A3“ bei „Q3“ atstovaujamų segmentų.

„Šis automobilis yra ilgai trukusi preliudija į naują bei agresyvesnę pasaulinio masto mūsų kompanijos strategiją“, – teigė „Infiniti“ prezidentas Johanas de Nysschenas. „Su visiškai nauju moderniu automobiliu mes įtiksime jaunatviškiems, tačiau pasiturintiems vairuotojams bei pademonstruosime nematytas kėbulo linijas ir neįtikėtiną kokybę.“

Išplatintas Q30 koncepto eskizas leidžia manyti, kad šis modelis buvo projektuojamas pagal 2011-aisiais parodytą koncepcinį „Etherea“. Gamintojas akcentuoja, kad šio „Infiniti“ kėbulo formomis rūpinosi naujasis dizaino vadovas Alfonso Albaisa.

„Koncepcinis Q30 bus grakštus, elegantiškas ir gundantis automobilis. Jeigu pažiūrėsite į bėgantį gepardą ar į kitą panašios rūšies, kačių kilmės gyvūną, pastebėsite neįtikėtiną grakštumą bei lengvumą. Atrodo, kad šie žvėrys bėga labai sklandžiai. Būtent tai mes siekiame perteikti šiam automobiliui,“ – teigė „Infiniti“ dizaino vadovas.

Reikia nepamiršti ir triskart „Formulės-1“ čempiono Sebastiano Vettelio indėlio į šios markės automobilius. Jis, užimdamas dinamikos skyriaus vadovo pareigas, rūpinsis Q30 valdymo savybėmis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius