Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 15

Internete išplito (ne)tikra „Škoda Octavia RS“ nuotrauka

„Škoda“ kompanija nėra geriausių pasaulyje karštų hečbekų gamintoja. Tai – faktas. Tačiau čekai stengiasi. Bandys jie ir su naujausia „Octavia“ pataikyti į azartiškų vairuotojų širdis. Tikėtina, naujausias jų karštas modelis atrodys būtent taip.
Į internetą „ištrūkusi“ „Škoda Octavia RS“ nuotrauką
Į internetą „ištrūkusi“ „Škoda Octavia RS“ nuotrauką / Gamintojo nuotr.

Bet vos ši nuotrauka pasklido internetuose, automobilių rinkos ekspertais save laikantys komentatoriai garsiai suabejojo – ar tai gali būti tikras automobilis, ar tai viso labo geras darbas su „Photoshop“? Pasižiūrėkime į faktus.

Labai jau sudėtingų ir sunkiai pagaminamų elementų ant (ne)tikros „Octavia RS“ nematyti. Gal ji keliais centimetrais žemesnė už paprastus dyzelinius ir benzininius modelius… Tai suprantama. Bet didesni skirtumai slypi smulkmenose.

Visų pirma, į akis krenta tamsinti priekiniai žibintai. Sutikite, suteikia labai reikalingo agresyvumo. Kaip ir juodi matiniai ratlankiai, kurie, prieš kelis metus prasiskynę į populiarumo viršūnę „tiuningo“ pasaulyje, po truputį tampa mėgiami ir gamintojų. Priekinis „Octavia RS“ buferis tapo kiek „alkanesnis“, gebantis suryti daugiau oro, kurio reikia aušinti – spėjame – 2,0 litro varikliui iš septintos kartos „Volkswagen Golf GTI“.

Na, ir pabaigai, ant automobilio bagažinės dangčio uždėtas suoliukas, kuris vadinamas galiniu spoileriu. Turėtų suteikti automobiliui stabilumo. Puiku. Taigi, ar tai tikras automobilis? Mūsų galva – tikrai taip.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius