-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 02

Išparduoti visi „Volvo V60 PHEV“ hibridai

„Volvo“ teigia, kad jau pardavė visą tūkstantį „V60 PHEV“ dyzelinių hibridų, kuriuos planavo parduoti iki šių metų pabaigos. Tiesa sakant, jie parduodi klientams net nemačius automobilių, kuriuos jie nusipirko už pakankamai apvalią pinigų sumą. Žmonės pasitiki "Volvo".
Volvo V60 PHEV
Volvo V60 PHEV / Gamintojo nuotr.

Švedai netikėtai pranoko savo lūkesčius. „Volvo“ planas buvo surasti šeimininkus pirmam tūkstančiui dyzelinių V60 hibridų bent jau iki šių metų pabaigos. Tačiau gamintojas teigia, kad jau dabar visi automobiliai užsakyti, o naujų klientų katalogas pildosi užsakovais, kurie nori šį automobilį įsigyti kitąmet. Tikimasi, kad dar 5 tūkst. „Volvo V60 PHEV“ bus parduodi kaip 2014-ųjų metų modeliai (nuo antros 2013-ųjų pusės).

„Pure Limited“ serijos automobiliai išsiskiria sidabrine spalva ir aerodinamiškais 17 colių lengvojo lydinio ratlankiai. Taip pat ir dvigubu išmetamųjų dujų vamzdžiu gale. Tuo tarpu po variklio dangčiu plaka dyzelinis, 2,4 l, 213 AG variklis, kuris suka priekinius automobilio ratus. Galinius ratus suka 70 AG elektrinis variklis. Galia į ratus perduodama naudojant šešių pavarų automatinę greičių dėžę. Varomas vien tik elektra, šis automobilis gali nuvažiuoti 50 kilometrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius