Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 27

Išsirink „Honda Civic“ sau

Jei laukiate naujojo „Honda Civic“, turite puikią progą pažaisti ir išsirinkti kokio būtent modelio, kokios spalvos ir su kokiu salonu jo norėtumėte. Tiesa, kalbame apie JAV skirtą modelį, bet „Honda“ jau yra sakiusi, kad šios kartos „Civic“ modeliai bus labai panašūs visose rinkose. Tad gal tiks ir mums.
„Honda Civic“ skirtas JAV rinkai
„Honda Civic“ skirtas JAV rinkai / Gamintojo nuotr.

Pasirinkti galite iš įvairių „Civic“ tipų: sedano, sedano varomu gamtinėmis dujomis, hibrido, kupė ir įvairių jų modifikacijų. Pats paprasčiausias bus 1,8 litro 140 AG varikliu aprūpintas sedanas su šešių pavarų mechanine dėže. Saugumo įrangos jame gausu, o jei norite daugiau „žaisliukų“, rinkitės kiek prabangesnę komplektaciją. Joje – USB, navigacinė sistema, odinės sėdynės, „Bluetooth“, šildomos sėdynės.

Galingesnis JAV rinkai skirto „Civic“ variklis – 2,4 litro keturių cilindrų 201 AG galios. Jis montuojamas „Si“ komplektacijoje. Su juo gaunate 17 colių ratlankius, sportiškesnes sėdynes, raudoną tachometrą (svarbiausias elementas).

Pats brangiusias „Civic“ yra hibridas. Jo kainos prasideda nuo 25 tūkst. JAV dolerių – apčiuopiamai daugiau už patį paprasčiausią modelį (16 tūkst.). Pridėkite odines sėdynes, navigacinę sistemą ir turėsite patį brangiausią „Civic“ rinkoje – 28 tūkst. JAV dolerių.

Susidėliokite savo „Civic'ą“ oficialioje „Honda“ svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius