Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 02

„Jaguar“ į porą „XF Sportbrake“ pasiūlė katerį

„Jaguar XF Sportbrake“ universalo kėbulu oficialiai dar net nebuvo pristatytas, kai pasaulis šį automobilį išvydo lydint Didžiosios Britanijos komandą „Team Sky“ garsiosiose „Tour de France“ dviračių lenktynėse. Oficialus debiutas taip pat nebuvo standartinis – universalas į porą gavo koncepcinį greitaeigį katerį „Concept Speadboat“.
„Jaguar XF“ ir kateris
„Jaguar XF“ ir kateris / Gamintojo nuotr.

Kaip teigė „Jaguar“ dizaino direktorius Ianas Callumas, nepaisant visiškai skirtingos stichijos, katerio išvaizdoje lengva atpažinti „Jaguar“ būdingus bruožus. „Žinome, kad tiek mūsų dabartiniai, tiek ateities klientai mėgaujasi įvairialypiu ir labai aktyviu gyvenimo būdu. Pristatydami jiems skirtą XF modelį, mes turėjome galimybę parodyti ir viziją, kuri atspindėtų mūsų dizaino filosofiją visai kitoje aplinkoje. Tiesa, joje greitis ir grožis taip pat labai svarbūs. Mūsų kateris turi visiems greitaeigiams laivams būdingų bruožų, tačiau tuo pačiu jis yra tikras „Jaguar“, – pažymėjo I.Callumas.

6,1 metro ilgio laivo korpusas pagamintas iš stiklo pluošto, o jo denis – iš natūralaus tikmedžio. Iš anglies pluošto pagamintas aerodinaminis “pelekas” primena legendinio „Jaguar D-Type” siluetą. Triviečio katerio sportiškumą pabrėžia šlifuoto aliuminio sraigto mentės ir švartavimosi stulpeliai.

„Jaguar XF Sportbrake“ yra universaliausia XF serijos „Jaguar“ versija, išsiskirianti raumeningu, tačiau elegantišku dizainu, puikiomis dinaminėmis savybėmis, prabanga ir praktiškumu.

Universalas savo važiavimo ir vairavimo charakteristikomis nenusileidžia XF sedanui, jo pirkėjams siūlomi du modernūs dyzeliniai 2,2 ir 3 litrų darbinio tūrio varikliai. Lietuvos pardavimo salonuose „XF Sportbrake“ pasirodys jau 2013 m. pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius