-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 16

„Jaguar XKR-S“ numetė stogą, tapo greičiausiu kabrioletu markės istorijoje

Jei dairotės galingo, greito ir smagaus kabrioleto, atkreipkite dėmesį į šį pasiūlymą iš „Jaguar“. Tai galingiausias kabrioletas ilgoje markės istorijoje – „XKR-S Convertible“.
„Jaguar XKR-S Convertible“ – galingiausias markės istorijoje kabrioletas
„Jaguar XKR-S Convertible“ – galingiausias markės istorijoje kabrioletas / Gamintojo nuotr.

Nepaisant to, kad iš vairuotojo vietos dažniau gėrėsitės nesuskaičiuojamais kilometrais atviro dangaus, didžiausią pasitenkinimą atneš šios katės variklis. Tai 5,0 litro V8 motoras su kompresoriumi, pasiekiantis lygiai 550 AG.

Skubėkite kol dar galite, šiais laikais vienas po kito miršta didieji varikliai – BMW atsisako V10 ir į naują M5 montuoja V8 su turbinomis, „Mercedes-Benz“ taip pat savo AMG linijoje greitai nebegalės pasiūlyti didelio atmosferinio V8. Laikai keičiasi.

Bet didelis variklis, neišvengiamai, atneša didelį greitį. Šis XKR-S iki šimto iššauna per 4,2 sek. Šiaip jau ne pačio liekniausio sudėjimo kabrioletui tai puikus pasiekimas.

Automobilio išorę puošia XKR-S kupė matyti elementai – agresyvūs buferiai, anglies pluošto difuzoriai ir iš tos pačios medžiagos pagamintas galinis spoileris.Viduje – sportinės sėdynės. Liuks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius