Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 23

Jau galime įsivaizduoti, kaip atrodys naujasis „KIA Pro_Cee'd“

Internete išplito eskizas, kuriame galima pamatyti, kaip turėtų atrodyti naujasis „KIA Pro_Cee'd“ modelis. Palyginti su penkiadure versija, ši turi savo kabliukų.
KIA Pro_Ceed eskizas
KIA Pro_Cee'd eskizas / Gamintojo nuotr.

Vienas iš tų kabliukų, tai įdomus sprendimas sujungti šoninius langus bu bagažinės dangčio stiklu. Taip pat, į akis krinta ir išpūstos ratų arkos. Palyginti su penkiadure versija, ši yra šiek tiek agresyvesnė. Pirkėjai galės rinktis tuos pačius variklius, kokie yra montuojami penkiadurėje versijoje. Jų galia nuo 90 iki 135 arklio galių.

Ir tik vienas variklis bus montuojamas tik į Pro_Cee'd versiją. Tai 1.6 l turbo GDI variklis, kuris turės 185 AG. Toks pat, kokį galima rasti Veloster modelyje. Europoje šis korėjietis konkuruos su „Opel Astra GTC“ ar „Renault Megane Coupe“.

Pabaigai pridursime, kad artimiausiu metu KIA neplanuoja išleisti „karštos“ „Pro_Cee'd“ versijos. „RenaultSport Megane“ ar „Volkswagen Golf GTI“ stovykloje konkurentų nepadaugės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius