Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 08 02

Kauno vairuotojus policija auklės šiurpinančiais avarijų vaizdais

Nuo šio antradienio Kauno apskrities policija ir reklamos agentūra „Katos grupė“ pradeda informacinę kampaniją „Susimąstyk“, skirtą avarijų skaičiui mažinti. Lauko ekranuose bus galima matyti kadrus iš eismo įvykių, prevencinius siužetus apie saugos diržus, pėsčiųjų perėjas ir kt.
Avarija
Avarija / Kadras iš „Youtube“

Dėl reklamos agentūros „Katos grupė“ geranoriškumo trijuose vaizdo ekranuose (Draugystės gatvės ir Pramonės prospekto sankryžoje, Savanorių prospekte esančio pirkinių centro „Savas” fasade, Karaliaus Mindaugo prospekto ir Birštono gatvės sankryžoje) kauniečiai galės pamatyti ir patys įvertinti, kodėl kelyje svarbu būti atidiems ir drausmingiems.

Pareigūnai įsitikinę, kad vaizdai iš eismo įvykių vairuotojus paskatins susimąstyti apie neleistino greičio, vairavimo neblaiviems, chuliganiško vairavimo pasekmes, o prevenciniai siužetai primins apie eismo dalyvių atsakomybę.

VIDEO: Policijos prevencinis klipas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius