Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 21

„Superhibridas“ „Kepler Motors Motion“ vis dar gyvas

Apie hibridinį superautomobilį pirmą kartą išgirdome 2009-iais, Dubajaus automobilių parodoje. Tačiau kaip staiga pasirodė, taip staiga šis automobilis ir dingo. Bet pasirodo, kad jis vis dar gyvas.
Kepler Motors Motion
Kepler Motors Motion / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Ford Kalifornija

Internete pasirodė naujos automobilio nuotraukos ir vaizdo siužetai. Panašu, kad gamintojas vis dar ruošiasi šio automobilio gamybai. Tačiau neskelbiama jokia oficiali informacija apie tai, kokie bus superhibrido techniniai duomenys. Tačiau apie tai sklando gandai ir jeigu jie pasitvirtins, tuomet automobilis tikrai gali sužavėti didelių skaičių mėgėjus.

Tikint gandais, „Kepler Motors Motion“ bus gaminamas su 3,5 l V6 benzininiu „Ford EcoBoost“ varikliu. Jo galia turėtų siekti 550 arklio galių. Visa ši galia turėtų būti perduodama į galinius ratus. Taip pat superautomobilis turės ir du elektrinius variklius, kurie varys priekinius ratus. Bendra elektros ir benzininio variklių galia turėtų siekti 800 arklio galių.

Tiek oficialių ir neoficialių žinių apie šį hibridinį superautomobilį. Gamintojas vis dar neskelbia, kada galime tikėtis jo prekybos salonuose. Kad tai visai tikėtina, galime įsitikinti vaizdo siužetuose, kuriuose „Kepler Motors Motion“ važinėja nuošaliais Kalifornijos keliais. Beje, būtinai įsijunkite garsą.

VIDEO: KeplerMotionSupercar

VIDEO: Kepler Motion Supercar 2

VIDEO: Kepler Motion Supercar 3

VIDEO: Kepler Motors MOTION Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius