Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2010 10 27

Kietas „Dodge Challenger SRT8 392“!

Kas tas „Dodge Challenger“? Tai yra pats tikriausias amerikietiškas automobilis – didelis, sunkus, agresyvus ir su dideliu varikliu!
„Dodge Challenger SRT8 392“
„Dodge Challenger SRT8 392“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Dodge“

Kitą savaitę prasidedančioje SEMA automobilių parodoje Las Vegase bus pristatyta daugybė galingų, greitų, neįtikėtinai patobulintų automobilių, bet vienas atkreipė mūsų žvilgsnį dar iki parodos. Tai greitesnis ir galingesnis „Dodge Challenger“.

Visa „Challenger“ modelių gama sulaukė atnaujinimų – naujų buferių, šiek tiek modifikuotų žibintų, keleto štrichų interjere ir vieno naujo variklio. 3,6 litro V6 su 305 AG. Bet jis nevertas jūsų dėmesio...

Dėmesio verta nauja 392 modifikacija. SRT8 modelyje naudojamas senasis, jei galime taip sakyti, „Hemi V8“ variklis šiek tiek padidėjo. Iki 6,4 litro arba, kaip skaičiuoja amerikiečiai, 392 kubinių colių.

Padidėjęs tūris lygus padidėjusiai galiai. „Challenger 398“ į užpakalinius ratus svilinti padangų išsiunčia lygiai 470 AG.

„Dodge“ net pasirūpino, kad visa papildoma galia nenueitų veltui posūkiuose. 398 modelis gavo naują pakabą, kuri, pasak inžinierių, posūkyje atlaikys 0,93 G perkrovos.

Kiekvienas iš 1 492 pirkėjų galės pasirinkti modelio spalvą. Iš dviejų – mėlynos su baltomis juostomis ir baltos su mėlynomis. O nuo „paprasto“ SRT8 modelio jis dar skirsis specialiais ženkliukais, aptaku ant bagažinės, priekiniu aerodinaminiu elementu, keturiomis išmetimo angomis ir 20 colių ratlankiais.

Ieškokite pigių skrydžių į išsvajotą Ameriką – šie „Dodge“ pasieks pardavėjus dar iki Kalėdų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius