-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 02 24

Klaipėdoje duris atvėrė naujas BMW, „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ salonas

Vakar įmonių grupei „Modus“ priklausanti oficiali BMW ir MINI atstovė Lietuvoje UAB „Krasta auto“ ir įgaliotoji „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovė Baltijos šalims UAB „Autobrava“ Klaipėdoje atidarė naują saloną bei autorizuotą aptarnavimo centrą.
BMW
BMW
Temos: 3 Fiat Alfa Romeo BMW

Atstovybę uostamiestyje turėjusios įmonės persikėlė į modernesnes ir dvigubai erdvesnes patalpas, kuriose, pasak „Krasta auto“ vadovės Astos Bagdonavičienės, savo klientams visoje Vakarų Lietuvoje pasiūlys didesnį nei iki šiol naujų BMW automobilių pasirinkimą bei aukščiausio lygio techninį aptarnavimą.

„Tikimės, jog modernesnis salonas uostamiestyje bei motyvuota atnaujinta specialistų komanda padės pasiekti įmonės užsibrėžtų tikslų ir per ateinančius metus visame Vakarų Lietuvos regione įsitvirtinti prestižinių automobilių segmento lyderio pozicijoje tiek pagal pardavimus, tiek pagal aptarnavimo kokybę“, - sako A. Bagdonavičienė.

Su naujojo salono ir autorizuoto aptarnavimo centro atidarymu Klaipėdoje ambicingus įmonės planus sieja ir „Autobrava“ vadovas Linas Paulauskas.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti ir prie viso regiono augimo ir tikimės, kad šiais metais Klaipėdoje bus parduota ne mažiau dešimtadalio visų „Fiat“ automobilių. Naujasis salonas tai ne tik naujos patalpos ir automobiliai - nuo šiol visi „Fiat“ vairuotojai kartu gaus ir aukšto lygio techninį aptarnavimą“, - sako jis.

Naujajame salone vienu metu bus eksponuojami visi populiariausi BMW, „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ modeliai bei demonstracinių modelių gama. Šiame salone pirkėjai taip pat galės įsigyti atsarginių BMW, „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ dalių bei aksesuarų.

Šilutės pl. 83 duris atvėręs 1500 kv. metrų ploto salonas, anot A. Bagdonavičienės, klientams taip pat bus patogus dėl privažiavimo, gerų automobilio parkavimo sąlygų ir greito aptarnavimo, kurį užtikrins su naujausia įranga dirbanti ir pagal koncerno „BMW Group“ ir „Fiat Group Automobiles“ standartus apmokyta 15 kvalifikuotų specialistų komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius